Workshops &zo

Uiteraard is Altijd Jarig altijd in voor een feestje! Dit kan in de vorm zijn van een workshop, reeks cursussen, kinderfeestje, bedrijfsfeest, noem maar op. Altijd vrolijk, creatief en met een educatieve onderlaag. Het kan op locatie, maar ook hier op het prachtige terrein van de Biotoop.

Er is veel mogelijk en ik vind het een feest om activiteiten te bedenken bij een thema. Neem dus gerust contact op voor de mogelijkheden! Hieronder staan een paar al uitgevoerde workshops voor een impressie. En vergeet vooral de foto’s onderaan niet te bekijken 😉

 

  • Boswezentjes. Aan de hand van een verhaal over het boswezentje Gudon doen we activiteiten die rekening houden met de leeftijd van de kinderen. Hierbij maken we gebruik van materialen uit de natuur.
  • Voor volwassenen: Kinderboek maken. Maak je eigen kinderboek. Jij (of jullie!) bedenkt het verhaal en werkt hem uit met een bepaalde techniek waarbij het niet noodzakelijk is om goed te kunnen tekenen. Ook erg leuk voor een bedrijfsfeestje, babyshower etc.
  • Stickermania (in te huren via OneDayArtist). Aan de hand van street-art en typografie gaan we stickers maken om de wereld om je heen te laten weten wat jij vindt, of simpelweg de wereld een beetje mooier te maken. (kan aangepast worden aan alle leeftijden en niveau’s)
  • Illustratie. Aan de hand van een verhaal of onderwerp (eventueel aansluitend op thema van de school) maken we illustraties. Hierbij staat het creatieve proces centraal, die ik inzichtelijk maak. (vanaf 8 jaar)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *